Downloads: marketingtools voor de zorg

Wilt u zelf aan de slag met zorgmarketing? Download onze gratis marketingtools!

Checklist: zo schrijf je de beste SEO-tekst

Je wil natuurlijk dat jouw webteksten goed worden gevonden via Google (SEO). Waaraan voldoet een sterke SEO-tekst? We zetten het op een rij in de checklist speciaal voor zorgorganisaties. Ga direct aan de slag en download de checklist gratis.

Download
Checklist SEO tekst

Scan je praktijkwebsite

Hoe kan je je praktijkwebsite verbeteren? Kom erachter met deze checklist, gratis voor praktijkhouders in de zorg. Is je website effectief, hoe onderhoud je je website optimaal en zorg je ervoor dat Google je site goed weet te vinden (SEO)? Bekijk het nu!

Download
Checklist praktijksite

Eventkalender speciaal voor de zorg

Welke evenementen en dagen zijn relevant voor uw zorgorganisatie en kunt u inzetten voor uw content? Spring marketing ontwikkelde een eventkalender speciaal voor de zorg, met de belangrijkste evenementen en dagen van het jaar in een handig overzicht. Waardevolle informatie waarmee u uw contentkalender kunt aanvullen.

Download
Eventkalender-voor-de-zorg

Handreiking social media voor ambassadeurs

Waar houdt u rekening mee als zorgverlener op social media? Hoe waarborgt u de privacy van uw patiënten/cliënten, hoe draagt u positief bij aan de beeldvorming en naamsbekendheid van uw organisatie? Op deze en meer vragen biedt de handreiking richtlijnen. De handreiking is ontwikkeld in samenwerking met diverse professionals in de zorg.

Download
Handreiking social media voor ambassadeurs en zorgverleners v2017

Checklist effectieve content

Hoe creëert u waardevolle content? Deze checklist biedt u de handvatten om uw content relevant, interessant en transparant te maken.

Download
Checklist effectieve content

Hoe kunnen we u ondersteunen bij inzet zorgmarketing?