Klanten over Spring marketing

“Onze samenwerking met Spring marketing bevalt ons heel goed. Zij bewegen op Lemniscaap-logoeen heel natuurlijke manier mee met wat wij als bedrijf nodig
hebben en weten steeds de juiste  mensen te vinden om ons te ondersteunen waar het nodig is.”
Moniek de Boer & Angelique van DamLemniscaap
William Schikker Groep“Joep van Spring marketing wist de wereld van Marketing Communicatie over te brengen aan collega’s die niet uit het vak komen. Heldere handvatten en een lean stappenplan geven zelfs de grootste leek al snel inzicht in doelgroepgericht denken en daarop je strategie aanpassen. En het was fijn voorbereiden met Joep, hij wist snel waar de knelpunten lagen en welke aanpak dat vroeg.”
Bas de KoningWilliam Schrikker en De Jeugd- en Gezinsbeschermers
Envida logo“Zeer leerzame training gehad. Bovendien erg leuk en interactief. We hebben genoeg input gekregen om onze berichten op sociale media naar een hoger niveau te tillen, in lijn met datgene wat we willen uitstralen.”
Helmi van NuilEnvida
Gors logo“Een waardevolle eyeopener! De sfeer en setting waren goed, en fijn dat we direct voorbeelden konden zien.”
Marloes LelieveldGors
Land van Horne“We hebben echt een maatwerk Facebook training gekregen van Spring marketing. Er werd goed ingespeeld op onze vragen en Wilma was een prettige trainster, heel behulpzaam. Theorie en praktijk werden goed afgewisseld. Het was een intensieve dagtraining, die ons veel nieuwe inzichten heeft opgeleverd die we direct kunnen toepassen op onze Facebook pagina.”
Afdeling PR & CommunicatieLand van Horne
HET SPECTRUM-logo-2015“De SEO workshops van Spring marketing waren leerzaam. De eerste stap was een technische scan van onze website. Door meer inzicht te hebben in de invloed van techniek op de vindbaarheid, konden we de juiste verbeteracties vaststellen.

Vervolgens gingen we concreet aan de slag met enkele pagina’s. Door de praktische vertaling kregen we een goed beeld welke onderdelen van invloed zijn op de vindbaarheid en hoe we hiermee kunnen spelen. Met de nieuwe kennis gaan we zelf aan de slag om de SEO van Het Spectrum verder te optimaliseren.”

Gitte Peeters & Karin Berendsen, communicatieadviseurs Het Spectrum
Neurospine“Spring marketing: een enthousiast bedrijf dat letterlijk bovenop de marketing springt! Erg enthousiast team en zeer plezierig om samen met hen onze marketing te verbeteren.”
dr. Mark ArtsNeurospine Haaglanden Medisch Centrum
NVS NVL“Erica Bouma heeft met Spring zeer verhelderend en uitgebreid geholpen met de sociale strategie van onze vereniging de NVS-NVL. Van een analyse tot aan een werkbaar plan, met strategieën verdeeld over de verschillende kanalen die wij inzetten. Alleszins een aanrader.”
Pim WijersNVS-NVL, beroepsvereniging van schooldecanen en leerlingbegeleiders
JGZ ZHW“We zijn geweldig geholpen om een beter beeld te krijgen om onze social media een boost te geven. Niet eerder kreeg ik zulke concrete handvatten om effectief aan de slag te gaan en niet eerder werd ik zo enthousiast van een meeting over social. Door zich echt te verplaatsen in onze organisatie lukt het Erica van Spring marketing efficiënt mee te denken en ons de tips en tools te geven waar we daadwerkelijk iets mee kunnen. Heel blij!”
Sanne de HaanJeugdgezondheidszorg Zuid-Holland West
NVLF“Tijdens de 6 districtsbijeenkomsten van de NVLF hebben onze leden op inspirerende wijze hun kennis kunnen vergroten over online marketing. Erica’s enthousiasme brengt een grote groep makkelijk in beweging. Een combinatie van humor en kennis. Evaluaties allemaal zeer positief.”
Pia PlokkerNVLF, beroepsvereniging logopedisten
BeterDichtbij logo“Hoe kunnen we de nieuwe zorgdienst BeterDichtbij het beste in de markt zetten? Spring marketing heeft ons hierbij ondersteund, bij zowel een kort marktonderzoek, de doorontwikkeling van de propositie als vervolgens het samen ontwikkelen van marketing- en communicatiemiddelen, zoals webteksten, een folder, poster, persbericht en ondersteuning van de projectleiders in de ziekenhuizen. Het is prettig samenwerken met Spring marketing. Het snelle schakelen, ook met de deelnemende ziekenhuizen, en het feit dat ze zowel kunnen ondersteunen bij strategie als implementatie, heeft zeker bijgedragen aan een succesvolle implementatie van de dienst.”
Yvonne SnelVereniging van Samenwerkende Algemene Ziekenhuizen (SAZ), initiatiefnemer BeterDichtbij
Elver GehandicaptenzorgWij zijn samen aan de slag gegaan om onze website www.elver.nl te optimaliseren, en we hebben gespard over hoe onze diverse kanalen elkaar zouden kunnen versterken. Door er samen naar te kijken kregen we praktische handvatten, en veel meer inzicht hoe we zelf dingen konden meten en waar wenselijk verbeteren. Dat was helemaal niet zo vaag en ingewikkeld als we van tevoren dachten. Ook zagen we dat we ook al best goed op weg waren met onze online presentatie, iets dat we van tevoren eigenlijk niet hadden gedacht. Enorm motiverend en inspirerend!
Mieke Klein Gunnewiek-KolkmanElver

Annatommie mc“We zien het aantal bezoekers naar onze website toenemen en de instroom verhogen, door de nieuwsbrief die Spring marketing voor ons verzorgt. We zijn heel tevreden over de inzet van Spring marketing en hoe we samen aan de slag zijn met contentmarketing voor Annatommie mc.”  

Sander WesterduinAnnatommie mc
rrc“Spring marketing heeft mijn organisatie uitstekend ondersteund met een scan van onze internetsite. Hoewel we de site niet grondig kunnen restylen, hebben Erica en Sanne ons praktische, nuttige en snel op te pakken handreikingen gegeven om het bereik te monitoren en te vergroten. Het duidelijke rapport en de mogelijkheid snel contact op te nemen voor aanvullende vragen, hebben ons echt een stap verder geholpen. Zonder terughoudendheid raad ik Spring marketing dan ook aan voor ondersteuning bij online communicatie.”

Mascha BlokkerRijnlands Revalidatie Centrum