Klanten over Spring marketing

NVS NVL“Erica Bouma heeft met Spring zeer verhelderend en uitgebreid geholpen met de sociale strategie van onze vereniging de NVS-NVL. Van een analyse tot aan een werkbaar plan, met strategieën verdeeld over de verschillende kanalen die wij inzetten. Alleszins een aanrader.”
Pim WijersNVS-NVL, beroepsvereniging van schooldecanen en leerlingbegeleiders
Neurospine“Spring marketing: een enthousiast bedrijf dat letterlijk bovenop de marketing springt! Erg enthousiast team en zeer plezierig om samen met hen onze marketing te verbeteren.”
dr. Mark ArtsNeurospine Haaglanden Medisch Centrum
NVLF“Tijdens de 6 districtsbijeenkomsten van de NVLF hebben onze leden op inspirerende wijze hun kennis kunnen vergroten over online marketing. Erica’s enthousiasme brengt een grote groep makkelijk in beweging. Een combinatie van humor en kennis. Evaluaties allemaal zeer positief.”
Pia PlokkerNVLF, beroepsvereniging logopedisten
JGZ ZHW“We zijn geweldig geholpen om een beter beeld te krijgen om onze social media een boost te geven. Niet eerder kreeg ik zulke concrete handvatten om effectief aan de slag te gaan en niet eerder werd ik zo enthousiast van een meeting over social. Door zich echt te verplaatsen in onze organisatie lukt het Erica van Spring marketing efficiënt mee te denken en ons de tips en tools te geven waar we daadwerkelijk iets mee kunnen. Heel blij!”
Sanne de HaanJeugdgezondheidszorg Zuid-Holland West
BeterDichtbij logo“Hoe kunnen we de nieuwe zorgdienst BeterDichtbij het beste in de markt zetten? Spring marketing heeft ons hierbij ondersteund, bij zowel een kort marktonderzoek, de doorontwikkeling van de propositie als vervolgens het samen ontwikkelen van marketing- en communicatiemiddelen, zoals webteksten, een folder, poster, persbericht en ondersteuning van de projectleiders in de ziekenhuizen. Het is prettig samenwerken met Spring marketing. Het snelle schakelen, ook met de deelnemende ziekenhuizen, en het feit dat ze zowel kunnen ondersteunen bij strategie als implementatie, heeft zeker bijgedragen aan een succesvolle implementatie van de dienst.”
Yvonne SnelVereniging van Samenwerkende Algemene Ziekenhuizen (SAZ), initiatiefnemer BeterDichtbij
Elver GehandicaptenzorgWij zijn samen aan de slag gegaan om onze website www.elver.nl te optimaliseren, en we hebben gespard over hoe onze diverse kanalen elkaar zouden kunnen versterken. Door er samen naar te kijken kregen we praktische handvatten, en veel meer inzicht hoe we zelf dingen konden meten en waar wenselijk verbeteren. Dat was helemaal niet zo vaag en ingewikkeld als we van tevoren dachten. Ook zagen we dat we ook al best goed op weg waren met onze online presentatie, iets dat we van tevoren eigenlijk niet hadden gedacht. Enorm motiverend en inspirerend!
Mieke Klein Gunnewiek-KolkmanElver

Annatommie mc“We zien het aantal bezoekers naar onze website toenemen en de instroom verhogen, door de nieuwsbrief die Spring marketing voor ons verzorgt. We zijn heel tevreden over de inzet van Spring marketing en hoe we samen aan de slag zijn met contentmarketing voor Annatommie mc.”  

Sander WesterduinAnnatommie mc
rrc“Spring marketing heeft mijn organisatie uitstekend ondersteund met een scan van onze internetsite. Hoewel we de site niet grondig kunnen restylen, hebben Erica en Sanne ons praktische, nuttige en snel op te pakken handreikingen gegeven om het bereik te monitoren en te vergroten. Het duidelijke rapport en de mogelijkheid snel contact op te nemen voor aanvullende vragen, hebben ons echt een stap verder geholpen. Zonder terughoudendheid raad ik Spring marketing dan ook aan voor ondersteuning bij online communicatie.”

Mascha BlokkerRijnlands Revalidatie Centrum
Skin Solution“Fijn dat ik Spring marketing als marketingpartner in kan zetten voor bijvoorbeeld het versterken van de relaties met verwijzers en de inzet van online campagnes. We kunnen snel schakelen samen en ze begrijpen mijn vakgebied. En terwijl zij mij de marketing grotendeels uit handen nemen, kan ik blijven doen waar ik goed in ben: het behandelen van mijn patiënten.”
Stephanie OudenbroekPraktijk Skin Solution
ErasmusMC“Het beste aan de training vond ik het oefenen met de teksten en het feedback geven. De theorie over boeiende, scanbare, passende en vindbare teksten kan hierbij natuurlijk niet ontbreken.”
Ilse van der BeekErasmus MC