Whitepaper Werving in de zorg

Wat goed dat je interesse hebt in onze whitepaper ‘Werving in de zorg’!

De arbeidsmarkt in Nederland is erg krap op dit moment, en dat geldt helemaal voor sectoren waar de vraag naar werknemers de komende jaren alleen maar groeit, zoals Zorg en Welzijn. Er zijn domweg te weinig mensen om alle vacatures te vullen. Dit betekent dat je als werkgever voor de grote vraag staat over hoe je de werkzaamheden kunt invullen en verdelen over mensen die bij je werken. Vanuit Spring geloven we dat het kán, maar dan wel als je op een andere manier gaat kijken naar jullie werving en selectie.

In deze whitepaper laten we je zien hoe de arbeidsmarkt in de zorg verandert en wat wij ervan verwachten voor de (nabije) toekomst. Wij bieden je opties en tips hoe je je als zorgaanbieder en werkgever slimmer kunt presenteren om mensen te werven. En tot slot, hoe je en meer waarde kunt creëren voor jouw medewerkers, zodat zij zich thuis voelen bij jouw organisatie en met plezier voor je blijven werken.

Benieuwd naar de inzichten die wij je kunnen bieden? Laat onderstaand je gegevens achter en we sturen je de whitepaper direct op.

Whitepaper Werving in de zorg

Download de Whitepaper Werving in de Zorg