Jouw marketingplan in drie stappen

Stel je eens voor… je hebt een goed gevulde agenda en voldoende klanten om dit jaar alles draaiende te houden. Dat zou toch geweldig zijn?

Het succes van jouw zorgpraktijk

Hoe zorg je daarvoor als vakspecialist met een kleine of middelgrote zorgpraktijk? Je bent weliswaar een kei in je vak. Marketeer ben je niet. Terwijl voor het succes van je zorgbedrijf een goed marketingplan onontbeerlijk is.

thumbs-up

Direct toepasbaar in jouw dagelijkse praktijk

smile

Deelnemers geven ons een 8,1 gemiddeld

In drie stappen top-zorgmarketeer

marketingplan in drie stappen

Inspringer Marleen Stegeman van Hinkstapsprongen onderzocht waarom veel ondernemers niets òf ad-hoc aan marketing doen. Die inzichten gebruikte Marleen om een training te ontwikkelen, speciaal voor gedreven ondernemers zoals coaches, therapeuten en andere eerstelijns paramedische praktijken. In die training helpt ze je in drie stappen naar je marketingplan. Een actief plan! Niet bestemd voor je la maar voor je neus aan de muur! Waarmee je iedere dag vooruit kunt.

Gedreven ondernemers melden zich zo aan

Ben jij die gedreven ondernemer, coach, trainer of therapeut die er aan toe is om te werken aan de continuïteit van je bedrijf? Om een goed gevulde agenda met klanten te hebben, zodat je komend jaar alles draaiende kunt houden? Op 15 juni al start een volgende reeks met nog maar een paar beschikbare plaatsen. Heb je belangstelling? De training start al snel maar instromen kan altijd nog! Aanmelden doe je door een mailtje naar Marleen te sturen. Dat doe je via m.stegeman@marketingburo.biz

We trainden mensen van o.a.:

NIAZ logo
PPN
Haaglanden Medisch Centrum
NVLF
Kenter Jeugdhulp
reinaerde
Elver Gehandicaptenzorg
RIjnland Revalidatie Centrum
Karakter
DuoDermis logo
Trigger Point Therapie Nederland