Effectieve praktijkwebsite

Een website is het belangrijkste online kanaal van jouw zorgpraktijk. Waaraan moet jouw website voldoen om optimaal vindbaar (SEO) te zijn, je bezoekers doelgericht te bereiken en gebruiksvriendelijk verder te helpen? Spring marketing helpt je bij het ontwikkelen en inrichten van jouw effectieve praktijkwebsite.

Online jouw patiënt en verwijzer bereiken met een goede website

Bijna 90% van de consumenten oriënteert zich voor nieuwe producten of diensten op internet, ook in de zorg. Maar liefst 3 op de 4 patiënten bereidt een gesprek met een arts voor, vooral online. En ook steeds meer patiënten geven aan zich graag online aan te melden voor een behandeling en via een website afspraken in te willen plannen met een behandelaar. Een goed vindbare website met relevante content is belangrijker dan ooit voor zorgorganisaties en praktijken. Optimaal ingericht voor Google, responsive en zo toegankelijk op alle devices en direct gekoppeld aan de juiste social media.

Spring marketing helpt jou bij het ontwerp, de ontwikkeling en lancering van jouw website. Speciaal voor praktijkhouders heeft Spring marketing samen met Jannes & Mannes een aantrekkelijk aanbod ontwikkeld.

Vindbare en betaalbare praktijkwebsite

Een goed vindbare website met relevante content is belangrijker dan ooit voor zorgpraktijken en zorgprofessionals. Hoe zorgt je ervoor dat jouw website wordt gevonden en dat patiënten en verwijzers op jouw website worden overtuigd om voor jouw zorgpraktijk te kiezen? Onze websites zijn allemaal voorzien van:

  • Optimale inrichting voor Google (SEO)
  • Integratie patiëntreviews, reviewsites en kwaliteitsregisters
  • Contactpagina met routebeschrijving
  • Veilig aanmeldformulier (https)
  • Integratie social media
  • Installatie Google Analytics
  • Bereikbaar via zowel desktop als mobiel en tablet
Screenshot praktijkwebsite demo

Beveiligde website, altijd up-to-date

Ook over hosting en technisch onderhoud hoef je je geen zorgen te maken. Dit nemen wij voor je uit handen. Dat betekent dat wij zorgen dat jouw domeinnaam en e-mail worden geregistreerd. Bovendien zorgen we ervoor dat je website beveiligd wordt (SSL) en veilig blijft. En dat jouw website continu van een back-up wordt voorzien en updates op tijd plaatsvinden. Je kunt daarbij kiezen voor basis support of premium support.

Vraag demo aan

Marketingtrainingen speciaal voor praktijkhouders

Jij weet natuurlijk zelf het beste hoe jij jouw cliënten aanspreekt. Maar hoe doet je dat efficiënt? Wat zijn de laatste online ontwikkelingen en hoe sluit je daarop zo goed mogelijk op aan? Tijdens de marketingtrainingen speciaal ontwikkeld voor praktijken, krijg je hier volledig inzicht in. Je wordt niet alleen op de hoogte gebracht van de marketingkansen voor jouw zorgpraktijk, maar gaat ook direct aan de slag met de online marketing van jouw praktijk!

Meer informatie

Ook een vindbare website voor jouw praktijk?