Effectieve zorgwebsite

Uw website is het belangrijkste online kanaal van uw organisatie. Waaraan moet uw website voldoen om optimaal vindbaar (SEO) te zijn, uw bezoekers doelgericht te bereiken en gebruiksvriendelijk verder te helpen?

Logo Online zorgpraktijkOnline uw patiënt en verwijzer bereiken met een goede website

Bijna 90% van de consumenten oriënteert zich voor nieuwe producten of diensten op internet, ook in de zorg. Maar liefst 3 op de 4 patiënten bereidt een gesprek met een arts voor, vooral online. En ook steeds meer patiënten geven aan zich graag online aan te melden voor een behandeling en via een website afspraken in te willen plannen met een behandelaar. Een goed vindbare website met relevante content is belangrijker dan ooit voor zorgorganisaties en praktijken. Optimaal ingericht voor Google, responsive en zo toegankelijk op alle devices en direct gekoppeld aan de juiste social media.

Spring marketing kan u helpen bij het ontwerp, de ontwikkeling en lancering van uw website. Speciaal voor praktijkhouders heeft Spring marketing samen met Jannes & Mannes een aantrekkelijk aanbod ontwikkeld binnen Online zorgpraktijk.

Vindbare en betaalbare zorgwebsite

Een goed vindbare website met relevante content is belangrijker dan ooit voor zorgpraktijken en zorgprofessionals. Ruim 90% van de consumenten zoekt online informatie voor een aankoop. En zelf 3 op de 4 patiënten bereiden zich online voor op een bezoek aan een zorgverlener, vooral online. Hoe zorgt u ervoor dat uw website wordt gevonden en dat patiënten en verwijzers op uw website worden overtuigd om voor uw praktijk te kiezen? De websites van Online zorgpraktijk zijn allemaal voorzien van:

  • Optimale inrichting voor Google (SEO)
  • Integratie patiëntreviews, reviewsites en kwaliteitsregisters
  • Contactpagina met routebeschrijving
  • Veilig aanmeldformulier
  • Integratie social media
  • Installatie Google Analytics
  • Bereikbaar via zowel desktop als mobiel en tablet

En dat is alles voor slechts €450,- opstartkosten en €40,- p.m. abonnementskosten voor technische support, hosting en beveiliging.

Meer informatie

Marketingtrainingen speciaal voor praktijkhouders

U weet natuurlijk zelf het beste hoe u uw cliënten aanspreekt. Maar hoe doet u dat efficiënt? Wat zijn de laatste online ontwikkelingen en hoe sluit u daarop zo goed mogelijk op aan? Tijdens de marketingtrainingen speciaal ontwikkeld voor praktijken, krijgt u hier volledig inzicht in. U wordt niet alleen op de hoogte gebracht van de marketingkansen voor uw zorgpraktijk, maar gaat ook direct aan de slag met de online marketing van úw praktijk.

Meer informatie

Ook een vindbare website voor uw organisatie?