Google Analytics

U wil natuurlijk blijven groeien. Hoe krijgt u inzicht in uw effectiviteit? En zet u nu de juiste middelen in? Krijg betrouwbaar en snel inzicht door Google Analytics en andere meettools juist in te richten en gebruiken.

Zelf inzicht in uw online bereik met Google Analytics

Met goede online analyses en optimalisatie groeit uw bereik, de conversie, ervaring en loyaliteit. Verschillende tools kunnen doelen en resultaten goed in beeld brengen. Hoe goed is uw praktijk of zorgorganisatie te vinden? En waar liggen de kansen om online nog effectiever aanwezig te zijn? Door Google Analytics en andere meettools in te richten en te laten rapporteren, krijgt u zelf inzicht in uw online bereik. Dit is wat wij met en voor u kunnen doen, om inzicht te krijgen in uw online bereik

  • Selectie tools en inrichting rapportages, zoals Google Analytics, MailChimp en social media
  • Inrichten Google Analytics, inclusief doelen, filters en search voor betrouwbare en volledige inzichten
  • Ontwikkelen persoonlijk dashboard voor wekelijkse of maandelijkse rapportages
  • Training in gebruik Google Analytics

Uw online kansen direct op een rij met online scan

Met de optimalisatie van online vindbaarheid (SEO) en effectieve inzet van social media kunt u 10 tot wel 50% groei bereiken van het aantal bezoekers op uw website. Dit begint met goed inzicht in uw prestaties met uw concurrenten als benchmark. Op basis hiervan worden praktische adviezen gegeven.

Lees meer over de online scan
Concurrentieanalyse - voorbeeld

Ook direct inzicht in uw online bereik met Google Analytics?