Onze diensten

De kansen om jouw patiënten en verwijzers te bereiken zijn groot. Hoe vind en verbind jij jouw doelgroepen effectief? Hoe ga je aan de slag met het meten van de patiënttevredenheid en hoe verbeter je de patiëntbeleving? Wij helpen je de beste mogelijkheden te vinden, kiezen en in te zetten. En dit is hoe.

Marketingstrategie in de zorg

Als ambitieuze zorgorganisatie wil je vooruit. Hoe innoveer je, welke strategische richtingen zijn er voor jouw zorgorganisatie en hoe kom je tot de juiste keuzes?

Lees meer

Zorgmarketingplan

Je weet wat je wil, maar welke activiteiten leveren jouw zorgorganisatie de beste resultaten op? Hoe ga je zo doelgericht mogelijk van start?

Lees meer

Merkstrategie

Organisaties die hun merkwaarden iedere dag uitdragen, kunnen rekenen op een hogere klanttevredenheid. Hoe kom je tot een merkstrategie voor jouw zorgorganisatie?

Lees meer

SEO en social media in de zorg

De digitale ontwikkelingen gaan snel. Wat zijn de social media en SEO kansen voor jouw organisatie? En hoe pas je die concreet toe om meer klanten te bereiken?

Lees meer

Patiëntbeleving

Hoe zorg je voor tevreden patiënten? Wat heb je nodig om de patiëntbeleving in kaart te brengen, en hoe pas je de inzichten morgen toe in de dagelijkse praktijk?

Lees meer

Contentmarketing in de zorg

Je wilt content effectiever inzetten of een resultaatgericht contentmarketingplan maken. Hoe sluit je optimaal op de behoefte van jouw klanten: waar liggen jouw kansen?

Lees meer

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?