Strategie & online diensten

Samen klanten vinden en verbinden in de zorg met een onderscheidende strategie, effectieve website en goed gelezen nieuwsbrief. Dat doen wij iedere dag met veel plezier en bevlogenheid met onze opdrachtgevers in de zorg. Bekijk wat wij doen op het gebied van strategie & online diensten.

Marktanalyse & cocreatie

Als ambitieuze organisatie wilt u groeien. Maar wat is de beste strategie? Wat zijn de trends in uw markt en de behoeften van uw patiënten en verwijzers?

Lees meer

Social, SEO, SEA en content

Hoe bereikt u uw doelgroep effectief en efficiënt? Wat zijn precies de laatste trends? Hoe optimaliseert u uw social media, SEO, SEA en content en wat zijn úw online kansen?

Lees meer

Propositie & marketingplan

U weet wat u wil, maar hoe zet u marketing effectief in? Welke activiteiten leveren u de beste resultaten op, die bovendien passen binnen het beschikbare budget?

Lees meer

Nieuwsbrief

Een nieuwsbrief is nog steeds een effectief marketingmiddel. Hoe maakt u een nieuwsbrief die wordt gelezen en werkelijk converteert?

Lees meer

Websites

Uw website is het belangrijkste online kanaal van uw organisatie. Waaraan moet uw website voldoen om optimaal vindbaar (SEO) te zijn en uw bezoekers doelgericht te bereiken?

Lees meer

Google Analytics

U wilt natuurlijk blijven groeien. Hoe doet u dat effectief? En zet u nu de juiste middelen in? Krijg betrouwbaar en snel inzicht door Google Analytics juist in te richten en gebruiken.

Lees meer

Benieuwd wat voor u kunnen betekenen?