Onze diensten

De kansen om jouw patiënten en verwijzers te bereiken zijn groot. Hoe vind en verbind jij jouw doelgroepen effectief? Hoe ga je aan de slag met het meten van de patiënttevredenheid en hoe verbeter je de patiëntbeleving? Wij helpen je de beste mogelijkheden te vinden, kiezen en in te zetten. En dit is hoe.

Analyse en online strategie

Als ambitieuze zorgorganisatie wil je groeien. Hoe wordt jouw organisatie online optimaal gevonden en verbind je je doelgroepen effectief?

Lees meer

SEO (zoekmachineoptimalistatie)

Hoe bereik jij jouw doelgroepen effectief en efficiënt via Google (SEO)? Wat zijn precies de laatste trends, feiten en eisen en hoe speel je daar optimaal op in?

Lees meer

Effectief marketingplan

Je weet wat je wil, maar welke activiteiten leveren jouw zorgorganisatie de beste resultaten op? Hoe ga je zo doelgericht mogelijk van start?

Lees meer

Content en nieuwsbrief

Met sterke content en een klantgerichte nieuwsbrief kun je jouw doelgroepen effectief vinden en verbinden. Wat werkt goed en wat niet?

Lees meer

Praktijkwebsite

Een website is het belangrijkste online kanaal van jouw zorgpraktijk. Spring marketing helpt je bij het ontwikkelen en inrichten van jouw effectieve praktijkwebsite.

Lees meer

Social media

Het social media landschap ontwikkelt zich razendsnel. Hoe blijf je op de hoogte en wat zijn de kansen met social media voor jouw zorgorganisatie?

Lees meer

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?