• Portfolio - Scouters

Scouters

Scouters - zelfhulpsiteProject: Scouters
Activiteiten: technische en contentontwikkeling en in de markt zetten van de innovatieve zelfhulpsite

Stijn Gooskens was 26 toen hij ongelukkigerwijs met een dwarslaesie kwam te zitten. Na revalidatie wilde hij geen patiënt blijven, maar hij kon wel onafhankelijk advies en praktische hulpmiddelen gebruiken. Hij kon dit niet goed vinden. Daarom hebben we, Sanne Gooskens en Erica Bouma, Scouters ontwikkeld. Dit innovatieve zelfhulpplatform is er voor Stijn en de 2,2 miljoen Nederlanders met een blessure, handicap of die minder goed kunnen bewegen, bijvoorbeeld omdat ze ouder worden.

Ontwikkeling van de innovatieve zelfhulpsite

Een zelfhulpsite staat of valt bij de juiste techniek en content. Samen met onze technische partners zijn we aan de slag gegaan. En op basis van uitgebreid marktonderzoek en klantonderzoek. Het resultaat is een uitgebreid contentplatform vol toegankelijke informatie, onafhankelijk advies en innovatieve hulpmiddelen voor en door mensen die beter willen bewegen, hun mantelzorgers en professionals. Op de Scouters website en de social media worden oplossingen, hulpmiddelen en ervaringen gedeeld. Het platform is op alle devices toegankelijk en wordt door Google goed gevonden, dankzij de juiste inzet van SEO. Momenteel werken we hard verder aan het in de markt zetten van de zelfhulpsite via onder meer Google Adwords, de inzet social media, cocreaties met partners en campagnes.

 

Screenshot Scouters april 2016

Ook ondersteuning bij de ontwikkeling van uw website of contentplatform?

Wilt u net als Scouters graag ondersteuning bij de ontwikkeling van uw website of contentplatform? Of bent u op zoek naar de juiste contentontwikkelaars voor uw website of nieuwsbrief? We bekijken graag samen met u hoe we u het beste kunnen ondersteunen. Bekijk ons volledige aanbod of neem direct contact met ons op.

  • Date 1 januari 2016
  • Tags Cocreatie, Websites, Zorginnovatie