• Elver-huisstijlfotos-6-uitgesneden 870

Elver

Elver GehandicaptenzorgKlant: Elver, gehandicaptenzorg
Behoefte: inzicht en inzet online kansen

Wat zijn de beste online kanalen voor onze organisatie? Zetten we de juiste social media in, en hoe halen we hier nog meer uit? Op welke manier zetten we online marketing en contentmarketing in om onze verwijzers en cliënten nog beter de weg naar onze organisatie vinden? En hoe zetten we de online kansen zo optimaal mogelijk binnen onze beperkte budgetten en tijd? Met deze vraag klopt de gehandicaptenzorgorganisatie Elver bij Spring zorgmarketing aan.

Inzicht in online kansen en praktische handvatten voor implementatie

Elver is in Oost-Nederland de expert in de begeleiding en behandeling van mensen met een verstandelijke beperking. Elver is in 2015 ontstaan uit Fatima Zorg en Schreuderhuizen. Bij Elver staan mensen en verhalen centraal. Elver beweegt mee, goed samenwerkende specialisten betrekken cliënten en hun familie intensief en stemmen zorg af op persoonlijke wensen en situaties. Een sterke en mooie basis om samen vanuit verder te werken.

Om inzicht te krijgen in de online kansen van Elver, hebben we een uitgebreide scan uitgevoerd. Hieruit bleek hoe effectief Elver aanwezig is op de verschillende online kanalen. Ook is deze score vergeleken met die van de belangrijkste concurrenten. Om de kansen voor online vindbaarheid goed te benutten, hebben we vervolgens een zoekwoordenonderzoek uitgevoerd. Vanuit die overzichtelijk basis, zijn we samen met het marketing- en communicatieteam een dag aan de slag gegaan met de online optimalisatie van Elver.

Elver over Spring zorgmarketing

Door er samen naar te kijken kregen we praktische handvatten, en veel meer inzicht hoe we zelf dingen konden meten en waar wenselijk verbeteren. Dat was helemaal niet zo vaag en ingewikkeld als we van tevoren dachten. Ook zagen we dat we ook al best goed op weg waren met onze online presentatie, iets dat we van tevoren eigenlijk niet hadden gedacht. Enorm motiverend en inspirerend!

 

Mieke Klein Gunnewiek-Kolkman

Ook inzicht in uw online kansen?

Wilt u net als Elver graag meer inzicht in de online optimalisatiekansen voor uw zorgorganisatie? We bekijken graag samen met u hoe we u het beste kunnen ondersteunen. Bekijk ons volledige aanbod of neem direct contact met ons op.

  • Date 23 maart 2016
  • Tags Contentmarketing, Online scan, SEO, Social media