Over Spring zorgmarketing

Samen klanten vinden en verbinden in de zorg. Dat doen wij iedere dag met veel plezier en bevlogenheid met onze opdrachtgevers in de zorg. Door onderscheidende strategie, effectieve websites en goed gelezen nieuwsbrieven. Altijd volgens de laatste trends en voor het beste resultaat.

Sociaal en hart voor zorg

Met plezier en bevlogenheid zetten we onze jarenlange ervaring in de zorgmarketing, graag in voor onze klanten, van praktijk tot ziekenhuis. Wij zijn gedreven om samen beter te worden.

Up-to-date, snel en flexibel

Up-to-date blijven is tijdrovend. Daarom volgen we de online marketingtrends en -ontwikkelingen op de voet voor onze klanten. En zijn we altijd direct bereikbaar en flexibel inzetbaar.

Altijd voor het beste resultaat

Voor het beste resultaat, werken wij altijd op basis van analyse, strategie en doelstelling. Samen evalueren we daarom ook na 3 maanden de resultaten, en verbeteren waar mogelijk.

“Wat fijn om te sparren en zo samen tot nieuwe, frisse ideeën te komen. Juist het feit dat Sanne en Erica uitgebreide kennis hebben over de zorg en de complexe verbanden en relaties die daar bestaan, zijn we goed op weg geholpen.”
Mieke StormStichting Terminale Zorg door Vrijwilligers

Over oprichters Sanne Gooskens en Erica Bouma

We hebben Spring marketing opgericht om onze ervaring in marketing en journalistiek samen te brengen om de zorg nog beter aan te laten sluiten op patiënten. Om waardevolle content te creëren, te delen en interactie te stimuleren en modereren. Sanne Gooskens is van huis uit een analytisch, beeldend en strategisch marketeer, innovatief en enthousiast. Erica Bouma is een nieuwsgierig, journalistiek en talig online marketeer, invoelend en gedreven. Samen werken wij vanuit uw vraag en doelstelling aan een relevante positionering, interessante content en effectieve interactie waarmee u klanten vindt en verbindt. Dit doen we met een groot netwerk van creatieve en technische partners, om zo iedere klant de beste artistieke en technische oplossing te kunnen bieden.

erica-bouma-en-sanne-gooskens
“Fijn dat ik Spring marketing als marketingpartner in kan zetten voor bijvoorbeeld het versterken van de relaties met verwijzers en de inzet van online campagnes. We kunnen snel schakelen samen en ze begrijpen mijn vakgebied.”
Stephanie OudenbroekPraktijk Skin Solution

Hoe kunnen we u ondersteunen bij uw zorgmarketing?