Samen online beter worden

Over Spring marketing, het online marketing bureau voor zorgorganisaties

De online kansen om jouw patiënten en verwijzers te bereiken zijn groot. Hoe vind en verbind jij jouw doelgroepen effectief? Wij helpen je de beste mogelijkheden te vinden, kiezen en in te zetten. Vanuit een hart voor zorg en passie voor online marketing. Zodat jij online kan groeien en innoveren.

Sociaal en hart voor zorg

Met plezier en bevlogenheid zetten we onze jarenlange ervaring in zorgmarketing graag in voor onze klanten, van praktijk tot ziekenhuis. Wij zijn gedreven om samen online beter te worden.

Up-to-date, snel en flexibel

Up-to-date blijven is tijdrovend. Daarom volgen we de online marketingtrends en -ontwikkelingen op de voet voor onze klanten. En zijn we altijd direct bereikbaar en flexibel inzetbaar.

Altijd voor het beste resultaat

Voor het beste resultaat, werken wij altijd op basis van analyse, strategie en doelstelling. Samen evalueren we daarom ook na 3 maanden de resultaten, en optimaliseren als nodig.

Online marketing bureau voor zorgorganisaties

Zorgorganisaties kunnen bij Spring marketing terecht voor zowel online analyse en strategie als de uitvoering daarvan: van contentontwikkeling tot een vindbare website (SEO) en onderscheidend design. Want als netwerkorganisatie hebben we niet alleen de laatste online marketing kennis in huis, maar werken we ook met bevlogen experts in webdesign, grafisch vormgeving, fotografie en videoproductie. Samen werken we aan de beste online resultaten voor jouw organisatie.

Spring staat voor lente. Spring staat voor vooruitgang. Spring staat voor energie. Dat is de basis van waaruit we werken voor en met zorgorganisaties. De afgelopen drie jaar hebben we al met tientallen ziekenhuizen, zorgorganisaties en praktijken samen mogen werken. Met plezier en succes.

Team bevlogen experts

Welke marketingactiviteiten passen het beste bij jouw organisatie? En hoe maak je optimaal gebruik van de kansen met online zorgmarketing? Spring marketing is opgericht door zorgmarketeer Erica Bouma, en werkt samen met een groep bevlogen experts, zodat we je bij al je vragen het beste kunnen helpen. Samen werken we met plezier aan jouw website, grafische identiteit, video, fotografie en geschreven content.

Erica Bouma

Erica Bouma
Zorgmarketeer en partner

Joep van de VenPartner en zorgmarketeer

Joep van de Ven
Zorgmarketeer en partner

Wilma Kaptein

Wilma Kaptein
Digitaal marketeer

Evelyn Ballegeer - Spring marketing

Evelyn Ballegeer
Marketing- en communicatiespecialist

Rianne Klaren - Spring marketing

Rianne Klaren
Social media specialist

Jan Henkes

Jan Henkes
Webdesigner

Mohamed Gelle

Mohamed Gelle
Grafisch vormgever

Elisabeth van Elsen

Elisabeth van Elsen
Contentspecialist

Wouter Coomans

Wouter Coomans
Videoproducent en fotograaf

Hoe kunnen we u ondersteunen bij uw zorgmarketing?