Spring marketing Jubileum klantevent

Spring-marketing-Patient-journey-eventbrite-2160px-1080px_jpeg

Spring marketing bestaat 5 jaar!

Samen met onze klanten hebben we de afgelopen vijf jaar een mooie reis naar het hart van veel zorgconsumenten mogen maken. Om deze mijlpaal te vieren, organiseren we speciaal voor onze klanten het Spring marketing jubileum klantevent. Dat doen we op donderdag 4 april 2019 in Utrecht.

Kennissessie over Patient Experience

Op deze bijeenkomst presenteren we onze inzichten op het gebied van Patient Experience (PX). Oftewel, hoe zorg je voor tevreden klanten? Wat doen zorgorganisatie die uitblinken, die de zorgconsument extreem centraal stellen en daardoor kunnen rekenen op een positieve beoordeling.

Deze inzichten hebben we verzameld aan de hand van de cases waaraan we de afgelopen jaren bij zeer uiteenlopende klanten hebben mogen werken. Daarnaast  hebben we eigen onderzoek uitgevoerd en toonaangevende (zorg)organisaties in Nederland geïnterviewd. Die inzichten willen we graag als eerste delen met u.

Programma

15.30 uur: Ontvangst met koffie en thee
16.00 uur: Kennissessie Patient Experience
Hoe onderzoek je de patiëntervaring (Patient Experience), pas je de inzichten toe en leer je als zorgorganisatie continu van de ervaringen van jouw zorgklanten?  We delen ervaringen, inzichten én praktische cases met u uit de afgelopen jaren bij onze uiteenlopende opdrachtgevers.
16.45 uur: Presentatie onderzoek Patient Experience
We deden onderzoek naar de toepassing van Patient Experience. De uitkomsten delen we als eerste met u tijdens het klantevent. Daarover gaan we vervolgens in gesprek. Wat betekent het om dagelijks te voldoen aan de verwachten van zorgklanten? Hoe zorg je ervoor dat iedereen in een organisatie dezelfde klantwaarden hanteert? Hoe zorg je voor een goede online doorvertaling naar onder meer social media?
17.15 uur: Afsluiting inhoudelijk programma
17.30 – 19.00 uur: Feestelijke netwerkborrel, onder het genot van een hapje en een drankje

Locatie en route

De klantsessie vindt plaats in het sfeervolle The Colour Kitchen, slechts 10 minuten lopen vanaf Utrecht CS en vlakbij parkeergarage de Springweg.

The Colour Kitchen
Oude Gracht 214
3511 NS Utrecht

Aanmelden gesloten

Het evenement is gesloten voor deelname. Heb je je nog niet aangemeld, maar wil je er wel graag bij zijn? Mail ons dan je gegevens, dan zetten we je graag op de reservelijst.

Kun je er niet meer bij zijn maar wil je wel graag de inzichten uit ons onderzoek ontvangen? Die delen we graag met je. Laat het ons weten.

We kijken uit naar je komst!
Hartelijke groeten,
Erica Bouma en Joep van de Ven

Erica en Joep van Spring marketing