Spring marketing Jubileum klantevent

Spring-marketing-Patient-journey-eventbrite-2160px-1080px_jpeg

Spring marketing bestaat 5 jaar!

Samen met onze klanten hebben we de afgelopen vijf jaar een mooie reis naar het hart van veel zorgconsumenten mogen maken. Om deze mijlpaal te vieren, organiseren we speciaal voor onze klanten het Spring marketing jubileum klantevent. Dat doen we op donderdag 4 april 2019 van 15:30 tot circa 19:00 uur.

Kennissessie over Patient Experience, speciaal voor onze klanten

Op deze bijeenkomst presenteren we onze inzichten op het gebied van Patient Experience (PX). Oftewel, hoe zorg je voor tevreden klanten? Wat doen zorgorganisatie die uitblinken, die de zorgconsument extreem centraal stellen en daardoor kunnen rekenen op een positieve beoordeling.

Deze inzichten hebben we verzameld aan de hand van de cases waaraan we de afgelopen jaren bij zeer uiteenlopende klanten hebben mogen werken. Daarnaast  hebben we eigen onderzoek uitgevoerd en toonaangevende (zorg)organisaties in Nederland geïnterviewd. Die inzichten willen we graag als eerste delen met onze klanten.

Daarover gaan we vervolgens graag in gesprek. Graag horen we wat het betekent  om dagelijks te voldoen aan de verwachten van zorgklanten? Hoe zorg je ervoor dat iedereen in een organisatie dezelfde klantwaarden hanteert? Wat betekent dit voor een goede online doorvertaling naar onder meer social media. Om op die manier de zorg elke dag een stukje beter te maken!

Netwerkmoment met borrel

Na afloop van het themadeel nodigen we klanten graag uit om in informele sfeer het glas te heffen op ons jubileum, onder het genot van wat hapjes.

Kom je ook naar het jubileum event?

Ben je klant van Spring marketing en wil je meer weten over Patient Experience? Dan ben je van harte welkom op ons jubileum klantevent. Het vindt plaats in Utrecht en kost je niets. Het aantal beschikbare plekken is wel beperkt, dus meld je snel aan.

Meld je gratis aan

We kijken uit naar je komst!
Hartelijke groeten,
Erica Bouma en Joep van de Ven

Erica en Joep van Spring marketing

Spring marketing team en vaste partners

Spring marketing is al vijf jaar een verfrissend online marketingbureau dat zich helemaal op de zorg richt. Specialist in online communicatie, social media en seo/sea. Lees verder over Spring marketing >