Klantcase: Van Neynsel

Download klantcase

Van Neynsel – werving en werkgeversmerk in de zorg

Klant: Van Neynsel – ouderenzorg, ’s-Hertogenbosch en Vught
Behoefte: Werving nieuwe medewerkers locatie Wij zijn Zuiderschans en Boswijk
Uitgevoerd: januari t/m juli 2022 en herhaald in januari 2023

Van Neynsel is een grote en vooruitstrevende ouderenzorgorganisatie in de regio ’s-Hertogenbosch. Op hun nieuwe locatie Wij zijn Zuiderschans gaan zij werken volgens de Sociale Benadering Dementie, gestoeld op de inzichten van Anne-Mei Thé en haar bedrijf Tao of Care. Hiervoor zochten ze in korte tijd een nieuw team van 60 medewerkers om samen zorg te leveren. Ze bouwden bewust een team op dat bestaat uit ervaren zorgmedewerkers én mensen met een andere opleiding en werkervaring.

Wervingscampagne in een krappe arbeidsmarkt

Wij zijn Zuiderschans is een onderscheidend woonconcept van zorgorganisatie Van Neynsel en woningcorporatie Zayaz in ’s-Hertogenbosch-Zuid voor 65-plussers. Een deel van de bewoners heeft daar al een zorgvraag en andere bewoners juist niet. Wij zijn Zuiderschans staat middenin de samenleving, zodat ook de bewoners in de beschermde woonvorm een bloeiend sociaal leven houden, ondanks hun dementie.

Dat is een mooi en aansprekend concept voor ouderenzorg. Ze bieden daarmee een duidelijke propositie richting de bewoners en een heldere visie op het nieuwe team. De wens was om te werven op competenties en minder op certificaten. Bijscholen is immers ook altijd nog mogelijk, bijvoorbeeld via de eigen academie. Vanuit Spring marketing hebben wij in enkele workshops achterhaald wat de kern van de campagne moet zijn.

Lees de volledige klantcase

Laat je gegevens achter, en wij sturen de Van Neynsel klantcase naar je op!

Zoek jij ook naar zorgmedewerkers die bij jouw organisatie passen?

Wil jij ook een campagne starten om een nieuw team te vullen, of juist om de bestaande bezetting aan te vullen? Wij gaan graag met je aan tafel om jou te helpen met jouw vragen.

Wij kiezen voor een mensgerichte, realistische aanpak die aansluit bij jouw organisatie. Zo spreken wij met onze campagnes en communicatie de juiste mensen op een effectieve manier aan. Bekijk ons volledige aanbod of neem direct contact met ons op.