Klantcase: Erasmus MC

Erasmus MC

Klant: Erasmus MC

Behoefte: in company trainingen over SEO en webschrijven

Erasmus MC is het grootste ziekenhuis van Nederland en een internationaal vooraanstaand universitair medisch centrum, gevestigd in Rotterdam. De organisatie deelt iedere dag een grote hoeveelheid informatie met de verschillende doelgroepen. Om online optimaal vindbaar (SEO) te blijven en de beste content te kunnen maken, geeft Spring marketing regelmatig in company trainingen aan artsen, communicatie- en marketingspecialisten en webredacteuren.

Juiste inzet SEO en schrijven voor het web

Wat zijn de laatste trends op het gebied van SEO en webschrijven? Hoe zet je deze kansen optimaal en juist in als academisch ziekenhuis? Samen met artsen, communicatie- en marketingspecialisten en webredacteuren gaan we regelmatig in company aan de slag met deze actuele en relevante vragen. Dat doen we altijd in interactieve en praktische training, aansluitend op de vraag van de deelnemers. Zij krijgen up-to-date kennis over de huidige online ontwikkelingen en passen de theorie direct toe in zowel creatieve als heel praktische opdrachten. Na afloop van de training kunnen ze direct aan de slag en zijn ze op de hoogte van SEO en de beste aanpak bij schrijven voor en publiceren op het web voor de doelgroepen van Erasmus MC.

Ervaringen van de professionals van Erasmus MC

“Het was een informele en nuttige training, die ingaat op de laatste ontwikkelingen rondom (sociale) media en de tools je daarvoor kan gebruiken.”

Ineke Bouma

“We kregen duidelijke en heldere uitleg. En de combinatie tussen luisteren en opdrachten maken is zeer leerzaam.”

Christel Wiegmans

“Wat ik van de training vond? De interactie en het feit dat je gelijk iets doet met wat je hebt geleerd met behulp van opdrachten, dat vond ik prettig.”

Citta Zaat

Ook een training voor uw redacteuren?

Wilt u net als Erasmus MC graag up-to-date kennis over schrijven voor het web en direct effectief en geïnspireerd aan de slag? We bekijken graag samen met u hoe we u het beste kunnen ondersteunen. Bekijk ons volledige aanbod of neem direct contact met ons op.